Ons verhaal

Ongeveer tien jaar geleden...

Ongeveer tien jaar geleden begon Xmas Group aan een reis met een enkelvoudige visie – magische momenten creëren tijdens de mooiste tijd van het jaar. Vandaag staan we trots als de grootste aanbieder van kerstbelevingen in de Benelux-regio. Xmas Group is opgericht met een gepassioneerde toewijding om elke Kerstmis bijzonder te maken. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een gerenommeerde naam, synoniem met de betovering van de feestdagen. Naarmate we groeiden, groeiden ook onze aanbiedingen.

Van charmante chalets die je meenemen naar een winterwonderland tot prachtige decoraties die elke ruimte omtoveren tot een feestelijk toevluchtsoord, hebben we een portfolio opgebouwd dat de geest van Kerstmis in zijn geheel omarmt. Onze missie is duidelijk: unieke ervaringen creëren die harten verwarmen en blijvende herinneringen achterlaten.

We begrijpen dat Kerstmis niet zomaar een feest is; het is een gevoel, een tijd waarin families samenkomen en gemeenschappen zich verenigen. Daarom is elk chalet, elke ornament, elke decoratie met zorg, precisie en liefde ontworpen.

Ons verhaal

Ongeveer tien jaar geleden begon Xmas Group aan een reis met een enkelvoudige visie: magische momenten creëren tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Christmas markets & Chalets

Wij verhuren houten chalets die ter plaatse binnen vijftien minuten kunnen worden opgebouwd en gemakkelijk kunnen worden vervoerd. Perfect voor kerstmarkten.

Kerstbomen

Ons full-service aanbod maakt het decoreren van commerciële en residentiële ruimtes eenvoudiger dan ooit tevoren.

Styling & decoraties

Wij creëren de perfecte sfeer voor jou door naar je wensen te luisteren en ze om te zetten in creatieve oplossingen.

Kerstverlichting & ornamenten

Wil je jouw stad of winkelcentrum deze winter verlichten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Canadesestraat 4, Kaatsheuvel, 085 130 79 61, info@xmas-group.eu

© 2024 All Rights Reserved | Xmas Group