Styling & decoraties

WIJ ZIJN XMAS GROUP

Wij creëren creatieve kerstoplossingen

Bij XMAS-Group zijn we doordrenkt van de kerstgeest, en we geloven dat er geen magischer seizoen is dan de feestdagen. We zijn toegewijd aan het brengen van de warmte, verwondering en betovering van Kerstmis naar elk project waaraan we werken. Onze passie voor Kerstmis is aanstekelijk, en we brengen die passie in elke styling en decoratie die we creëren.

Als experts in kerststyling en decoratie opereren we op het hoogste niveau en streven we naar niets minder dan perfectie. Ons team van creatieve geesten blinkt uit in het transformeren van ruimtes in een Kerstparadijs, of het nu voor bedrijven, winkels, evenementen, filmsets, of enige andere omgeving is die een vleugje magie vereist.

Of je nu een bedrijf bent dat je werkruimte wil omtoveren tot een kerstoase, een winkel die op zoek is naar een feestelijke aantrekkingskracht om klanten aan te trekken, een evenementenplanner die een betoverend kerstfeest wil organiseren, of een regisseur die een authentieke kerstsfeer wil vastleggen in een scène, bij XMAS-GROUP zijn we klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Laten we samenwerken om de kracht en magie van Kerstmis te vieren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw ruimte kunnen omtoveren tot een betoverende kerstwereld die zowel bewondering als vreugde oproept.

PROJECTEN

Enkele van onze projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd.

Omdat wij het belangrijk vinden

Onze belofte

Veiligheidsnormen

Al onze kerstdecoraties voldoen aan de Nederlandse NEN 8007 en Europese normen M1 en B1.

Duurzaamheid

We proberen je ecologische voetafdruk op elke mogelijke manier te minimaliseren.

Alleen LED

We werken uitsluitend met energiebesparende LED-technologie en hoge IP-beschermingsklassen.

24/7 Service

Onze medewerkers gaan verder dan alleen het verhuren van apparatuur; onze servicedienst is 24/7 beschikbaar.

Wat de mensen denken

Referentie

Waarom we het doen?

Onze missie

Het creëren van een kerstbeleving waarin jouw doelen centraal staan en jouw wensen worden uitgevoerd met de juiste vorm van aandacht en creativiteit. Kortom, het vertalen van de kracht en magie van Kerstmis naar jouw wensen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Canadesestraat 4, Kaatsheuvel, 085 130 79 61, info@xmas-group.eu

© 2024 All Rights Reserved | Xmas Group